|
Teraz jest Pt wrz 10, 2010 04:16
|
Zobacz tematy bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
Nuna
Expert
Dołączył(a): So gru 15, 2007 18:44 Posty: 557 Lokalizacja: Germany
|
 Re: Rozrywka
20 dowodow na to, ze zyjesz w XXI wieku 1. Niechcący wprowadzasz hasło do mikrofalówki.
2. Od lat nie układałeś pasjansa prawdziwymi kartami.
3. Masz 15 numerów telefonów do swojej czteroosobowej rodziny.
4. Wysyłasz e-maile do osoby przy sąsiednim biurku.
5. Nie utrzymujesz kontaktu ze znajomymi, którzy nie mają e-maila.
6. Po długim dniu pracy odbierasz telefon wypowiadając nazwę firmy.
7. Kiedy dzwonisz do domu, wciskasz najpierw 0.
8. Od czterech lat siedzisz przy tym samym biurku, a pracujesz już dla trzeciej z kolei firmy.
10. Dowiadujesz się z wiadomości, że zostałeś zwolniony z pracy.
11. Twój szef nie umiałby wykonywać Twojej pracy.
12. Zatrzymujesz samochód pod domem i dzwonisz z komórki do domu, żeby ktoś zszedł i Ci pomógł wypakować zakupy.
13. Każda reklama ma na dole adres www.
14. Wychodząc bez telefonu komórkowego, którego przecież nie używałeś przez przynajmniej poprzednich 10 lat, wpadasz w panikę.
15. Wstajesz rano i włączasz Internet, zanim wypijesz kawę.
16. Przechylasz głowę na bok, żeby się uśmiechnąć.
17. Czytasz to i śmiejesz się.
18. Nawet gorzej, wiesz już dokładnie, że ten tekst zaraz skopiujesz i komuś go prześlesz.
19. Jesteś zbyt zajęty, żeby zauważyć, że nie było punktu 9.
20. Właśnie zerknąłeś, żeby sprawdzić, czy na pewno nie było punktu 9.
_________________ http://nuna.posadzdrzewo.pl http://www.miniaturkabeztajemnic.com/
|
| N lut 14, 2010 18:56 |
|
 |
|
Adam
Expert
Dołączył(a): So sie 14, 2004 13:55 Posty: 659 Lokalizacja: Koszalin
|
Na lekcji plastyki dzieci rysują sporty zimowe. Podchodzi pani do Jasia i pyta: - Jasiu, czemu nic nie narysowałeś? - Nieprawda, narysowałem Małysza. - A gdzie on jest? - Poleciał.
Córka i mama blondynka nad morzem. Córka do mamy - mamo mogę iść popływać? - dobrze tylko się nie zmocz!
_________________ Nie idź za mną, bo nie potrafię cię poprowadzić.
Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć.
Najlepiej idź obok mnie i bądź moim przyjacielem.
|
| N lut 28, 2010 13:19 |
|
 |
|
Adam
Expert
|
- Mamo ?? - Co dziecko ? - A dlaczego tata jest dentystą ?? - Bo skończył szkołę medyczną i wybrał takin zawód .. - Ale dlaczego ? - Bo to dobra praca i mamy dzięki temu dużo pieniążków ... - Tylko dlatego ? - No już ... dobrze ... Twój tatuś jest sadystą ... --------------- Do restauracji wchodzi kobieta ze swoim drugim mężem. W holu natykają się na jej pierwszego męża. Były mówi do aktualnego (z przekąsem) : - No i jak smakuje używany towar ? Aktualny spokojnie odpowiada : - Pierwsze 5 cm rzeczywiście używane, ale reszta - nóweczka !!!
|
| So mar 06, 2010 09:15 |
|
 |
|
Adam
Expert
|
Mleczarz wstaje o czwartej rano, bierze swój wózek i przemierza puste ulice zaspanego miasteczka. Nagle widzi, jak w kawiarni na rogu kilku mężczyzn gra w karty. Twarze szare, oczy podkrążone - obraz nędzy i rozpaczy. - To jednak straszny nałóg - pomyślał sobie. - Wstawać o czwartej rano, by oddawać się grom hazardowym.
|
| N mar 14, 2010 08:38 |
|
 |
|
Adam
Expert
|
Tatusiu, czy ja jestem adoptowany? Byłeś. Ale cię oddali.
Co może być gorszego od kamyczka w bucie? Ziarenko piasku w prezerwatywie.
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham wypić.
Przeciętna amerykańska kobieta ma wymiary 90-60-90... w calach.
Gra wstępna jest bez sensu. To tak jakby trąbić przez 15 minut przed wjazdem do garażu.
Przychodzi baba do lekarza: - Panie doktorze, na wstępie pragnę zaznaczyć, że jestem jeszcze dziewicą. - A to się świetnie składa, bo ja właśnie jestem lekarzem pierwszego kontaktu.
P: Jaka jest najczęściej spotykana wada postawy u żonatych facetów? O: D..a na boku.
Kolega dzwoni do kolegi: - Wpadaj do mnie, są dwie znajome, zabawimy sie!! - Ładne ??? - Wypijemy, będzie ok...
Koleś postanowił się żenić, idzie rozmawiać zeswoja matką: - Mamo, zakochałem się i będę się żenił, ona też mnie kocha i będzie nam wspaniale. - Eh, no dobrze, ale muszę ją poznać. - To ja ją przyprowadzę, ale przyprowadzę też dwie inne koleżanki a ty zgadniesz, która jest moją wybranką. - Niech i tak będzie. Następnego dnia typ przyprowadza trzy laski. Dziewczyny siadają na kanapie,naprzeciw nich staje mama kolesia, przypatruje się chwilkę i : - To ta ruda pośrodku. - Dokładnie. Skąd wiedziałaś ? - Bo juz mnie wk...a !
Jeżeli pływanie wyszczupla, to co wieloryby robią źle?
Przychodzi gruba baba do lekarza. Lekarz pyta: - Bierze pani te tabletki na odchudzanie? - Tak, biorę. - A ile? - Ile, ile... Aż się najem!!
|
| So kwi 03, 2010 20:45 |
|
 |
|
Adam
Expert
|
Czy wiecie, że kiedyś... 1. pamięć to było coś, co traciliśmy z wiekiem? 2. aplikacja miała dużo wspólnego z zatrudnianiem? 3. program to był w telewizji? 4. edytor kombinował jak dobrze poskładać książkę? 5. klawiaturą było dobre pianino? 6. w sieci można było znaleźć pająka? 7. wirusem była grypa? 8. CD to była nadzieja na dalszy ciąg? 9. a jeśli ktoś miał coś, co nie było twarde i miało 3,5 cala to miał nadzieję, że nikt się o tym nie dowie...?
|
| Pn kwi 05, 2010 08:48 |
|
 |
|
Adam
Expert
|
Z cyklu dobra i zła wiadomość:
Lekarz do pacjenta: - Mam dla pana dwie wiadomości, dobrą i złą. Którą chce pan usłyszeć pierwszą? Pacjent: - Dobrą. Lekarz: - Niezależnie od tego jak to się zakończy, może pan być pewien, że nazwiemy tę chorobę pańskim nazwiskiem.
Z cyklu wędkarskiego:
- Po czym ty poznajesz wiek ryby? - Po oczach.
- Jak to, po oczach? - Im dalej są oczy od ogona, tym ryba starsza.
Z cyklu horrorów:
- Mój sąsiad był wampirem. - Skąd wiesz?
- Bo jak mu wbiłem osikowy kołek w serce, to umarł na amen.
|
| So kwi 24, 2010 15:31 |
|
 |
|
Adam
Expert
|
- Czym najłatwiej zabić Człowieka-Pająka? - Człowiekiem-Kapciem.
|
| So maja 08, 2010 21:21 |
|
 |
|
Adam
Expert
|
Zakres świadczeń socjalnych gwarantowanych wynikających z budżetu państwa przyjętego na rok 2010:
Minister- porsche, whisky i artystki Poseł- mercedes, koniaki i kociaki Dyrektor- opel, starka i sekretarka Kierownik- fiat, wyborowa i koleżanka biurowa Pracownik umysłowy- autobus, czysta czerwona i własna żona Pracownik wykwalifikowany- motocykl, 2 piwa i byle dziwa Robotnik- łopata, taczki i d**a sprzątaczki Chłop- bimber, kilka uli i d**a krasuli Bezrobotny- modlitwa, łączka i własna rączka
|
| So maja 29, 2010 14:48 |
|
 |
|
Adam
Expert
|
Jak pech to pech...
Na ławce w parku siedzi smutny facet, w ręku trzyma butelkę. Siedzi i tylko w nią patrzy. Siedzi tak godzinę... dwie ... Nagle do jego ławki podchodzi dresiarz, rozwala się obok, zabiera facetowi flaszkę, wypija jednym łykiem zawartość i beka potężnie. Smutny dotąd mężczyzna zaczyna płakać. - Stary, nie becz, żartowałem - mówi zakłopotany dresiarz. - Chodź, tu obok jest monopolowy, kupię ci nową flaszkę. - Nie o to chodzi - tłumaczy mężczyzna. - Nic mi się nie udaje. Zaspałem i spóźniłem się na bardzo ważne spotkanie. Moja firma nie podpisała kontraktu, więc szef mnie wywalił. Wychodząc z firmy zobaczyłem, że ukradli mi samochód, więc wziąłem taksówkę do domu. Kiedy taksówka odjechała, zorientowałem się, że zostawiłem w niej portfel ze wszystkimi dokumentami. A w domu .... W domu moja żona zdradza mnie z najlepszym przyjacielem! Postanowiłem więc popełnić samobójstwo. Przygotowałem sobie truciznę... i nagle przychodzi taki ... taki @$E%%%, który mi ją wypija!
|
| So lip 03, 2010 11:24 |
|
 |
|
Adam
Expert
|
Rżewskiego zesłali za kolejne bezeceństwa do garnizonu na zapadłej prowincji. A tam - choć się zabij - z osób płci żeńskiej same matrony. Na balu garnizonowym wszakże czujne oko porucznika wreszcie wypatrzyło apetyczną dziewuszkę w odpowiednim wieku. Zaraz też ją do tańca zaprosiwszy rzucił Rżewski mimochodem: - Pozwolę sobie odwiedzić panią, madam, dziś o północy, byś pani poznała, jak je*ią huzarzy. - Cham, nachał! - panienka uciekła spiekłszy raka, nie omieszkawszy uprzednio dać Rżewskiemu po pysku. Zaraz też pobiegła do taty, generała, bo okazała się być córką komendanta garnizonu, by się pożalić: - Papa, ten podlec Rżewski powiedział, że przyjdzie dziś do mnie o północy i... Tu wstyd nie pozwolił jej dokończyć, generał wszakże znając reputację porucznika domyślił się celu zapowiedzianej wizyty z łatwością. - Nic się nie martw córeczko, zaczaję się na łapserdaka z naganem, wtedy pozna, że nie może sobie na takie rzeczy pozwalać z generalską córką. Kiedy nadeszła północ generał skrył się z naganem w garści w szafie w sypialni córki. Równo z wybiciem północy do sypialni wpadł Rżewski z oddziałem huzarów i zakomenderował: - Dwóch do kuchni, dwóch pod drzwi wejściowe, dwóch na balkon, dwóch do szafy! - sam zaś dał susa do łóżka generałowej córki. Następnego ranka, kiedy już Rżewski z oddziałem oddalił się, spłonione dziewczę wykrztusiło do taty, który wreszcie mógł wyjść z szafy: - Co za mężczyzna, co za kochanek! - Ha, furda! Co tam mężczyzna, co tam kochanek! Co za dowódca!
Po całonocnych - ostrych dodajmy - igraszkach budzi się Rżewski. A w łożu obok niego niespodzianka - najbrzydsza dziewoja jaką widział. - O żesz w mordę! Ktoś ty? - wzdrygnął się porucznik z niezbyt skrywaną odrazą. - Teraz tak naprawdę to nie wiem - odpowiada dziewczę. - Ale przez całą noc nazywałeś mnie ruskaja krasawica.
|
| Śr lip 21, 2010 08:42 |
|
 |
|
Adam
Expert
|
Pentagon donosi:Cytuj: Pierwsza próba z bombą nowej generacji, wykorzystującą sztuczną inteligencję, okazała się nieudana. Bomba nie dała się wypchnąć z samolotu.
|
| Śr lip 28, 2010 12:38 |
|
 |
|
Adam
Expert
|
Ksiądz dostał cynk od znajomego proboszcza z innej parafii, że ma do niego przyjechać biskup na wizytację. Poszedł więc na targ kupić coś do jedzenia. Zauważywszy wielką rybę mówi do sprzedawcy: - Jaka piękna duża ryba! - No sam tego skurwiela złowiłem! - Ależ pan jest wulgarny! - Niech się ksiądz nie denerwuje, to taka nazwa tej ryby tak jak szczupak czy okoń. Ksiądz kupił rybę i zaniósł na plebanię gdzie była zakonnica. - Jaka piękna duża ryba! - powiedziała zakonnica. - No, a ciężki s****l! - Ale się ksiądz wyraża! - Ale siostro to taka nazwa tej ryby tak jak choćby sum czy płoć. Niech siostra oskrobie tę rybę. Zakonnica zaczęła pracę kiedy do kuchni weszła kucharka. - Jaka piękna rybka! - No, jak ja tego skurwiela oskrobię to pani go usmaży. - A skąd u siostry takie słownictwo dzisiaj?! - To taka nazwa tej ryby jest, jak szczupak czy coś... Na wieczór siedzą przy stole Biskup, proboszcz i zakonnica a kucharka wnosi gotową rybę. - Jaka piękna duża ryba! - zachwyca się biskup. - Ja tego skurwiela kupiłem! - A ja tego skurwiela skrobałam! - A ja tego skurwiela usmażyłam! Ksiądz biskup wyciąga z teczki 0,7 litra i mówi: - k***a!!! Widzę, że tu sami swoi!!!
|
| Śr sie 04, 2010 18:20 |
|
 |
|
Adam
Expert
|
A teraz trochę śmiechu z autentycznych przypadków na forum internetowym z cyklu "masz problem-pomocy..."
PROBLEM: BLAGAM O POMOC!!!! - kolega mi powiedział, że płyta DVD lepiej odbija radar niż zwykła płyta - podpowiedzcie mi proszę, czy mnie nie skłamał – bo jeśli rzeczywiście to jest prawda, to czy w każdym hipermarkecie jak pojadę do miasta będę mógł taką płytę kupić? Na razie używam zwykłej płyty i jestem zadowolony - nie dostałem żadnego mandatu!!!
POMOC: v Powieś sobie jeszcze trzy takie płyty - już z daleka będzie widać, że jedzie idiota. v Fakt, oni swoich nie zatrzymują. v Jako że płyta DVD ma większą pojemność, tak przy większej prędkości płyta ta lepiej działa. Tylko pamiętaj, że strona przeznaczona do zapisu musi być skierowana w stronę policjantów, bo inaczej spowoduje wzrost prędkości pokazywanej przez radar. Sam stosuje 3 płyty DVD, 2 analogowe (tak na wszelki wypadek) i krawat samoobrony na ewentualne blokady. Pozdrawiam. v To prawda, w nowej wersji F-117A pokryty jest cały płytami DVD i dlatego jest niewykrywalny dla radarów v Nie jestem pewien z tą płyta DVD, nie próbowałbym, najlepiej stosować sprawdzone sposoby, polecam płytę gramofonowa, ona ma większa powierzchnie i bardziej rozprasza wiązkę z radaru. v Powieś CD, DVD, FDD, HDD, memory stick i ZIPa, to na pewno żaden policjant Cię nie zatrzyma, bo jak Cię zobaczy zza zakrętu to umrze ze śmiechu. v Najlepiej radar odbija płyta chodnikowa. Tylko trzeba nią rzucić w radar z dużej odległości, zanim Cię 'ustrzeli' a do tego trzeba sporo krzepy.
|
| Cz sie 05, 2010 14:36 |
|
 |
|
Adam
Expert
|
Putin zwołał Wielką Dumę Narodową i powiada:-Tak dalej, k***a, być nie może! Musimy zrobić porządek z tymi strefami czasowymi!Dzwonię rano do Pekinu złożyć życzenia urodzinowe a tam mi mówią , że to było wczoraj. Dzwonię zaraz potem do Warszawy z kondolencjami a tam mi mówią, że jeszcze nie wylecieli
|
| Pt sie 06, 2010 07:33 |
|
|